Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan vid havet


Hon sitter vid stranden,
o blickar ut
ut över oceanen

Vågorna som slår
O faller tillbaka
tillbaka, mot dess hav

Hon återupprepar
Djupa, tunga nickar
Om att en gång
Återvända

Tillbaka


Hon reser sig upp
Torkar sina tårar
Vänder sig om

O går raskt
Raskt med vinden

Som smeker henne
Om kinden


Nya krafter nya tag
Kan ta tid o få,

Och misströsta ej,
För vindar vänder

Även för dig





Fri vers av KamomillKillen VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-17 11:33



Bookmark and Share


  till E
Texten håller rakt igenom. Jag läser den som något hoppfullt och tillitsfullt. Bra.
2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen VIP