Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så nära som det någonsin kan bli

Står naken inför dig
Du ser

Tar ditt finger under min haka
Lyfter mitt ansiikte
Så nära ditt

Och din blick
Når ända in i min själ
Jag kan inte dölja
Den jag är

Det jag vill ge
Den jag önskar vara

Och hon

Hon är bara din
Så som du vill ha henne




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-17 15:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sensuellt provocerande?
Om att kunna ge och få
Ta emot.Utan att bli
utnyttjad?Om det
då är möjligt?

2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish