Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Nattbad


Jag slänger ut en önskan
I en oändlig rymd

Fångar månen som speglar sig
I ett stilla hav

Silar ljuset mellan mina fingrar

Känner dina andetag

Vi badar nakna
I stilla vågor

Och bländar stjärnorna
Med vår glöd




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 97 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-17 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish