Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.04.17 söndag. Jag ser andra sätt att leva på.


Som jag väntat

Saknaden går i mina skor
men ingenting är för svårt
att se.

Jag vet vem du är du sorglösa
hundöra
i min längtans bok.

Vi blir gråtmilda när vi möts
och mitt löfte är aldrig bittert
för du kan alltid stanna.

Vi räknar alla gömda tankar
för att alltid ha sanna minnen.
Du och jag. Vi.

Hur länge till ska mötet inte ske?
Kanske tills jag aldrig mer vill
träffa någon.

Men mitt löfte får aldrig bli bitter
när jag ser vidrigheterna dansa
på kattens bord.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-17 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP