Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lärarna och polisen får ta offerrollen och utsättas för våld och förtryck


Öppna edra hjärtan för att ta emot offerkappan

Lärarna står handfallna när elever styr och förnedrar
genom att inte vilja inordna sig i de regler som möjliggör
undervisning och kunskapsinhämtning!
Om de triggas till att ta i någon elev för utvisning, så får
läraren skulden för det inträffade då eleven säger sig kränkt!

Polisen agerar på samma sätt! De har inte fått redskap som
markerar tydlig gräns för detta våld som eskalerat. Orsaken sägs vara koranbränningen men detta handlar om en mycket djupare konflikt.
Det var en låga som tände en krutburk! Polisen är också rädd för att
bli syndabockar om de skulle använda vattenkanoner, tårgas eller är
det lag på att det inte får brukas!
Morgan Johansson säger att han väntar på information kring händelsen!

Det är för längesen försent att säga att man såg det inte komma. Tecknen
på eskalerat våld syns dagligen där respekten för lag och ordning förbrukats
medan man tror att det går att lösa med ord!

Rättsstaten är i gungning!

Det är som med pandemin, först kommer sjukan sen regler som ska gälla
alla. Sprutan var räddningen. Vilken inte var ngn garanti men en mildring!
Vilken räddning kommer nu som alla ska ställa upp på?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-17 21:00



Bookmark and Share


    lydriket
"Rättsstaten är i gungning! "

En bra sammanfattning på en förnedrad och bakbunden poliskår.
2022-04-18

  Kungskobran VIP
Som man bäddar får man ligga.
2022-04-18

    Eros Elton VIP
Bra sagt.
Räddningen kommer inte så länge man fruktar påföljderna av att man hävdar sin rätt för yttrandefrihet och demokrati.
2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP