Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget mer att önska

Doft av björkblad, salt och olja.
Grön hinna av fjolårets spira växtlighet.
Sköljs av kroppens alla konturer.
Naken och redogjord.
Läppar svullna av förväntan.
Vilsamt välbehag.
Och stilla njutning.
Uppfylld och tillfyllestgjord.
Nuet ger alla svar.
Inget mer att önska.




Fri vers av Cortexett
Läst 103 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-17 21:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag att spara i långtidsminnet.
2022-04-18

  Kungskobran VIP
Varje dag är en njutning om man bara vill
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett