Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ställer upp


Annandagar


Åh vad jag tycker om Annandagar
Jul
Påsk
Pingst (fast den inte längre finns)

På Annandagar får man sova ut
äta rester
och göra vad man vill

Annandagar
ställer inga krav på dig
de ställer bara upp

gör det möjligt för dig
att vila och hämta andan
så du orkar med resten av veckan

Alla behöver vi en Annandag
några gånger om året
(helst fler än dem som redan finns)

Efter många helgdagar på rad
blir Annandagen

just en annan dag




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-18 10:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack du bästa poetervän:
"att vila och hämta andan" -
jag skall ta mig en funderare...
sköt om dig!

2022-04-29

  SatansSon VIP
Som förtidspensionär bryr jag mig inte ifall det är helg eller söcken
2022-04-24

  soligajag_1 VIP
Du har så rätt !
Hoppas du kunde vila ut ordentligt på Annandagen !

Fin poesi !
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP