Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila


jag skall bara lägga mig ner

vila lite

allt är tungt dovt

de pratar med mig, jag hör inget

ute ropar dagen sin ljusa bön 

jag,  jag skall bara blunda lite

min trötthet gör ont 

jag är utanför mig själv 

ingen som kan ta över 

jag bär allt själv 

jag gör allt själv

jag löser allt själv

trött och fylld med oro för dig

måste behålla fokus emellan alla samtal 

vill gråta men kan inte, måste vara stark 

det smärtar i mig 

jag blir ett med vågorna 

ett med det frenetiska kvittret

i väntan på att dina ögon skall klarna. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-22 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP