Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord möter handling!


Ibland kommer svaret som en bumerang!

Hon sa " jag ska vända på alla stenar"!

Det räcker inte med ord när det inte visas i handling!

Stenarna vändes upp och användes som vapen
när de föll och skadade utan urskiljning!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-18 09:11



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fyndigt smart skriftat!
Men viss skillnad
Vända på stenar
och kasta dem
Tillsammans
med Molotov
-cocktails?
;)
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP