Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina inre rum

 

 

Ibland går jag in i mina inre rum
fyllda av minnen av mitt liv

öppnar dörrarna
och påminns om det förflutna

de flesta rummen är ljusa och varma
av livslust och livsglädje
hör många glada skratt
går ut och låter dörrarna stå på vid gavel

några är mörka och kalla
av sorger och motgångar
blir lite blank i ögonen
går ut och stänger dörrarna försiktigt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-04-18 11:01



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja alla dessa rum...tar till mig dina kloka ord...

2022-04-20

  Lehva VIP
Ett livskraftigt förhållningssätt till livet. Fint!
2022-04-19

  ULJO
Fint att ha ett sådant rum att gå in i.
2022-04-19

  Anya VIP
Så skickligt att kunna vandra i dessa rum med kontroll. Du lär mig något. Tack för det.
2022-04-19

  Feliaxel VIP
Kloka berörande ord
2022-04-19

  Kajan VIP
Vi har nog alla våra olika rum; med väldigt olika möblemang; och kanske även rum med närmast låsta dörrar.
2022-04-19

  Blomma-Stjärna VIP
Levnads klokhet fint förmedlat!
2022-04-19

  Niliboy
Så fint, en betraktelse ur tiden! Ja livet är ju inte bara lidande som vi ju påminns om under påsk speciellt!
2022-04-18

  Cathrin M
Vilket härligt förhållningssätt till sin egen historia. Stärkande att få ta del av.
2022-04-18

  Monica Lindgren
Ja, vi har alla våra inre, mörka rum, kanske för att vi ska kunna urskilja de ljusa?
2022-04-18

  Maria Sundelin VIP
Våra liv är fyllda av allt
Kramar
2022-04-18

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt och fint utvecklad bild
om hur vi kan förhålla oss till
våra minnen.
2022-04-18

  Feminaz
Fint fångat om minnen och vad de väcker!
2022-04-18

  Sparvögat VIP
De inre rummens mörker och ljus tecknar du med öm hand…
2022-04-18

  Öknens Ros VIP
Livet som flera rum fyllda av minnen, både glada och sorgliga, fint beskrivet.
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP