Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett pilträd

Står där

Naket dött

Grenarna  är brutna

Trädet faller 

Ihop

Vattnas

Ser hur långsamt

Bladen slår ut

Ett efter ett

Grönskar igen

Pilträdet öppnar

Upp av kärlek

Växer sig 

Starkare

Solen fångar

Upp dess längtan

Ger mer tid

 Blomstra igen 

I livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-18 12:43



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en vacker bild av naturens återfödelse
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP