Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRED!

Vi enas under fredens himmel,
så länge din skugga bevakar mig

Fred 

är ett ord som kortfattas 

med allt

ljuvligt

och

änglaaktigt




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2022-04-18 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP