Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt börjar därifrån inuti Dags för ditt vita JAG


DAGS FÖR DITT VITA JAG

Äntligen vår
Dags för vita dagar
Dags för nytt liv
förnya dina löften
för dig själv
Upp med dina vingar
mot din inre frid
Du är ny skapad
precis som den nyskapade vår
Fred skapas där man tvättar bort
all mörker från hjärtan
och sprider själens fredsspråk
Allt börjar därifrån
inuti
Dags för ditt vita JAG




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-18 21:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Förändring börjar inifrån, tänka positivt.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP