Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny, är din beröring, kyssarna,och vår ungdom leker fri nu


Regnbågens guld i dina ögon skimrar

Nära
djupa gravar nu
slog
fri bortom natten

dimmig logik,
känslostormnde dagars rosenröda skimmer i ett hjärta nytt av kärlek

bränner hål på saknaden
ser din bild

sperma droppar milt,ur ditt sköte




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter, m
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-19 02:50



Bookmark and Share


    peter, m
Naturligtvis, skriver ibland otroligt fort, sker detta via mobil- kan ej med stavkollen, rättar ev fel senare, skulle störa min process att tänka rätt stavning, detta kom fort igår, hade bara mobil tillgänglig. tack.

2022-04-20

    ej medlem längre
Även i debila porrfantasier är det väl hyfsat rättstavat som gäller, eller?
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

peter, m