Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori

 

Det är nu det händer
hela skogen svämmar över av fågelsång
längtan till sällhet och pregnans är enorm
ändå tvingas vi
var och en
förr eller senare
att krypa upp
i byråkratins kalla famn
sitta stel och följsam på pinnen
och nynna med i husses hymner




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-19 03:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra.
2022-04-20

  Anya VIP
En svart humor här. Effektfullt med husses hymner. Jag håller med kobran under, vi är alla slavar på något vis.
2022-04-19

  Kungskobran VIP
Vi är alla slavar på något vis.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP