Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krama mig

krama mig, visskade ett träd
jag hörde inte och gick min väg
livets väg, tids nog
min kraft rann ut och tog slut
jag stannade en stund
jag kanske dog
rötter slog ut
jag blev ett träd
krama mig




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-19 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP