Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två stjärnor blev en



Ragglar fram sömndrucken,
faller och reser sej upp.

går mot kanten
med fallskärm

och blundar
när den inte vecklas ut.

Två stjärnor
blev en.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-10 13:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen hoppas det löpte väl ut!
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg