Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bangkok, Thailand, 9 april 2022


Bangkok


Du är bara en dröm
upphöjd till illusion
en hägring

ändå känner jag din närvaro
vid Chao Phraya
som om du lämnat kvar din själ
just där innan du for

jag kan urskilja din röst
i sorlet och musiken
på Khao San Road
som om du lämnat kvar din röst
just där innan du for

jag kan känna din doft
i doftpudret från 7-Eleven
inte samma sort, men ändå
som om din doft stannat kvar här
innan du for




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-19 10:26



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vemodigt vackra ord…
2022-04-20

    Lena Söderkvist VIP
Vemodigt, fint och mycket personligt.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös