Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårmorgon


Morgonljus

Diskmaskinens diskreta mumlande
flamingons blommor lyser röda
fönstren är dammiga
gardinen behöver strykas




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-19 10:48



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Och så vill jag ha en versrad som avslutning.
2022-04-21

  Monika A Mirsch VIP
Vardagen när den är som bäst: "mumlande, röda och dammiga, behöver strykas"
passar perfekt till mig och mitt - TACK!
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP