Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta djurvänner

En notorisk fortkörare ifrån orten

körde aldrig någonsin fort se'n

han kört på en älg

en sorts viltvårdarhelg

och blivit jagad minst en mil av en hjort se'n!




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-19 11:43



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Glädjande med en limerick -
rolig och fantastisk
2022-04-24

  lodjuret/seglare VIP
Rad två och rad fyra är så lika i slutet att de liknar ricklas i den där exemplariska boken, den gamle gossen skrev för att roa sina barn sedan... mys med mys alltså...
2022-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Bravo.
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick