Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill ha fred.

Alla vill ha fred
men är det möjligt?
Nä, konstaterar jag!
Varför då?
För att det har alltid funnits krig!
Den om tror att vi människor är bättre idag
än under exempelvis Napoleonkrigen
tror nog fel!

Ska vi inte göra något då?
Absolut!
Vi ska lindra smärta och lidande och skjuta Putin




Prosa av Rubus VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-19 16:35



Bookmark and Share


  Koloristen
"Det goda hatet" har talat.
2022-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Är det att vara fredsvän?
Hyckleri!
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP