Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ronnebydikt


SVANTE OCH RINGEN

Det är som om sagan om ringen
där den igen har kommit bort.
Den tappades för tre år sedan
på Aspan, en förlovningsring,
i havets djup den for bort.

I år nästan på dagen,
en afton på Solvik det var
en man med metalldetektor
han stal den från Gollum tillbaks.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-04-19 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar