Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Tankeprosa 4



Prydnad

Finns en ensam människa eller krävs det att vi syns i ett sammanhang och att någon ser dig för att du ska existera?

Om jag finns för mig själv så ser jag mig i alla fall


Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-05-28 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP