Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred

Fred är
Att kunna leva
I frihet att
Tänka fritt

Fred är
Att kunna leva
Utan rädsla

Fred är
Att kunna leva
Utan ransoneringar

Fred är
Att kunna leva
Fritt.





Bunden vers av lilla t
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-19 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t