Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippa





Jag kastar skräp från min klippa innan du vaknar




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-04-20 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP