Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


NATURENS LOVSÅNG

 

nu dofterna formas

i ett överskott av ljus

våra sinnen böljar

till vindars sus

 

vi en vårdag dansar

till havets komp

då måsars skrän

gör stunden hel

 

en naturens lovsång

sjungs i vårlig trans

alla trädens suckar

ger grönskan liv

 

du solens stålar

ger all din kärlek

i en vårljum bris

där ler din själ

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-20 12:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hänryckningens tid är här, fint fångat
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP