Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll 2

Jag kommer dö
Jag kommer dö
Ensam
Jag kommer dö
Jag kommer dö
Ikväll
Jag kommer dö
Jag kommer dö
Ensam
Utan dig
Jag kommer dö.

Ikväll




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-04-20 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace