Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knall

knallfall
formlös som vatten
rent ut sagt

cirkulerade jag där
tills du sparkade loss
och klev upp på torra land
fastän jag hatar allt det torra

allt som inte faller
som dör
vårt dödsfall tex
när du avskrev mina blomfärdiga knoppar
möjliga böjliga trådar och ärriga rosor

















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-21 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP