Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara

om du bara tog två steg åt mitt håll
och begravde vår dans som inte var gynnsam (du sa så)
och ej blev utom dig
lät mina stämmor skölja varje gungning på andra sidan
ren från förvillelser
i några enkla simpla sanningstoner
mjukt
i lager på lager
närmare
närmare oss

jag behöver

och om du bara…kunde… så rör mig!




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-21 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP