Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


ETT HÄNRYCKNINGS RUS

 

jag har spillt av mitt hjärta

jag har spillt av min själ

levt i mörker och ljus

och jag har haft mina skäl

 

hört ord som har fastnat

helt utan mening för andra

men när orden tog slut

har jag fortsatt att vandra

 

men allt kom till sin ände

när jag tog mitt beslut

när som solen gick upp

och min långa resa tog slut

 

jag har lämnat det dystra

i en ny känsla av ljus

jag höjer mitt glas i en skål

här i ett hänrycknings rus

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-21 10:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Allting går men viljan måste finnas där
2022-04-21

  Respons VIP
En viktig mental vandring som det går att skåla för!
2022-04-21
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP