Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där kärlek är

där kärlek är miraklet vi
fattar varandras hopp och tro
tungors tystnad
övertar förstånden
lufthavens ande
häver sin dyning
vågrörelsens märkliga rymd
flyter över till kropparna
ett tu tre språkar våra hjärtan
knarrande översvallar oss
det gränslösa

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-21 10:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En dikt som har samma rytm som vågorna. Men knarrande?
2022-04-21

  Monica Lindgren
Vacker dikt om andlighet och det gränslösa, som förnuftet inte fattar.
2022-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg