Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt sida

Jag står,
på rätt sida
av historien.

Jag står upp för det jag tror på
Jag vill världen något gott.
Jag diskuterar med mina medmänniskor.
Jag kan ha fel, men tänker endast bli bevisad motsatsen,
genom starkare ord.

Jag är en bra människa.
En god människa.
Förhoppningsvis får jag mina vänner att må bra,




Fri vers av Emil Ågren
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-04-21 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren