Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ensam

Du är stark

Målmedveten

Fryser bara

När ensamheten

Är i rummet

Det är kallt

Tårar faller längs kinden

Längtan efter värmen

Glädjen 

Är större

I denna tid

Tar på dina skor

Gå ut 

Se alla du möter

Ett leende

Uppmuntrar

 

Gå in på ett cafe

Njut

En rykande färsk kaffe

Se runt dig

Du är aldrig ensam

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-21 12:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2022-04-22

  alicja lappalainen VIP
ENSAMHET ÄR ETT TILLSTÅND BARA TILL SPECIELLA SJÄLAR

2022-04-21

  Monica Lindgren
Ljust, förhoppningsfullt, vackert i sin enkelhet.
2022-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP