Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsesnoa

koltrastrapsodi

sjunger regnmolnen hitåt

hjärtat i vilsesnoa




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-21 15:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Hjärtat i otakt
när mörkomoln
skymmer solsinnet.
Vilsesnoa; fyndigt.
2022-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP