Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


vänliga röster lyser upp i mörkret


berättade

 

nåddes sedan av tystnad

 

från viskande viskningar

 

sus i vindpinade trädkronor 

 

varslade och varskodde oss

 

andetag ta innan du berättar

 

i fyrtio år hemligheten bott inom

 

öronbedövande tystnad tystade ned

 

nu har sanningen formats till ord

 

ord som burits fram av andetagen

 

det var mycket som hemlighållits 

 

nu är sanningen bemött med omsorg

 

en vänlig röst som visar vägen i mörkret

 

att en röst kunde lysa upp så starkt ändå

 

vänlig röst värmer den som frusit i ensamhet

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2022-04-21 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP