Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religion



Den inre demonen
är ingen ädel varelse
snarare en våldsam
förespråkare
av makt
Motståndet är av
fysisk natur
även om det sker
mentalt
mot offrets sinne




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2022-04-21 21:24



Bookmark and Share


  KamomillKillen VIP
Tåls att tänka på
2022-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP