Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel


tålamod som lönas med avbrott

tvivel ett ont i hjärtat som skär

ett mörkt djup i det elektriska 

en föraning som inte kan tas på 

en klocka som slår saktare och saktare

tills tiden är slut och allt blir grumligt

där det en gång var så rent och klart

med just all tid i världen. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-22 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP