Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.04.20 onsdag


Våren är här

Det är ljust över nejden, det är grått utav slask.
Det är tiden när solen värmer upp våran jord.

Det knoppas uti träden och spirar i vår mark.
Nu ska regnet få forma, alla grödornas tillväxt.

Jag tänker på min kärlek, när värmen tränger fram.
Det sjunger i mitt hjärta, i en nyvaken tid.

Vid danslogarnas buskar, surrar humlor omkring.
Där söker folk sin kärlek i en varm sommarnatt.

Kom mitt hjärta vi går ut där vi dansar kring vårt hopp.
Och låt oss aldrig glömma att vi alltid har varann.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-22 03:10



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Du tecknar våren och det uppvaknande den medför på ett fint sätt här!

våren är alltid välkommen!
2022-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP