Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtid

Nu är det över
Alla kidzen är vuxna
Återstår
Ingenting




Fri vers (Fri form) av Jeanette Sandelin
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-22 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin