Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens klocka

I parken vaknar blommorna
i samma ordning som i fjol

Idag klämtar vårens klocka
för aprils vackraste viol




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-22 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP