Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värklighet

Huvudvärk
är tryck ifrån ögonen
Som om synen sett nog
Som om hela jag fått nog




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-22 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP