Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NERE-LÄGE?

En ny värld knackar på dörren

Världen som man trodde att den var bortglömd

Bortglömd?

Det låter som att vi -i väntans tunnan- blivit bortglömda
Medan andra fortsätter leva vidare


Hur många gånger trodde du att
rosen i vasen var vissnad?
Plötsligt stigit den ur sitt NERE-läge
till ett livslust läge

Du är en blomma som bara
 vilar lite men aldrig bortglömd




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2022-04-22 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP