Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har vår i luften

Raska fötter tippa tipp tipp som Pippi sa när solen gick ner bakom Kurrekurreduttön.

Pappa Efraim, negerkung, stor och stark hade ordet.

Böjen er icke för vinden ni Sarons utvalda.

Kling och Klang om än på huvudspår utan vatten och land hade huvudbry.

Gyllene peng glimmar icke eljest på grunt som på djupt...




Fri vers av Björka
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-22 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka