Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har också fått en sten hårt kastad mot min tinning, det här tog inte bra, även om han var polismannens son och svensk, så är stenkastning inte bra.


Jag lider med poliserna som skadats.

När natten kallade varade den i evighet
ingen vågade se dit ljuset ledde inte ens
de som kastade sten så varade nu slaget
att klocka det sirenljud som skar i natten
i en människas skrik tills ingen vill vittna
så döva stumma och blinda är de som är

när natten kallar varar den för evigt

därför är den här hos oss vi som är sårade
av stenar märkta för livet i ett land som är
de sårbaraste av dem alla de som offrades

till samhällets utsatta tjänst

ett mirakel söks men ingen hinner dit

trauma enheten bärgar bilar blå till himlens depå




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-22 20:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Svensk poliskår är politiserad och ibland krockar verkligheten med kursmaterialet från Södertörn. Värdegrundspolisen har nog stora kval att inse att deras gunstlingar, som de är satta för att skydda mot de hemska vita rasisterna, kunde göra så mot dem. Ujujuj.
2022-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP