Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorgehus i sol

dina skor är dina spår 

krök inte dina tår 

lyft din börda min vän 

i töcken av grenar och blad 

du kan...du kan göra allt du vill.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-04-23 07:48



Bookmark and Share


  crypticbard
Very uplifting! Thank you for sharing.
2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP