Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaper

Jag satte mig ner i det bortglömda,
vildvuxna gräset och andades in sommaren
lutade ryggen mot bullerplanket av trä
kände motorvägens rytm pulsera in i mig
från andra sidan.





Fri vers av Bill Larsson VIP
Läst 645 gånger
Publicerad 2006-08-03 10:54



Bookmark and Share


    Fredrik Söderberg
Bra bild över kontraster.
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP