Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Drivin' that train, high on cocaine Casey Jones you better watch your speed Trouble ahead, trouble behind And you know that notion Just crossed my mind?" Greatful Dead


dansprojektet

Fläsk på pinne, kör bakom dekoren         Bilder
där du skiner         Gör tecknet för solfjäder
Hade hellre haft minusröster


                nu så gardin
                finns det ord för det i hennes kropp

skrev det i chattfältet         du vet inte vad jag pratar om


masten ska tas ner och tvättas med syra
maskerna i elastiska rep         någon klädd i hudtoner
hugger med sabel











Ligger i det mörka rummet: konversationer om matrester ‘ Pekar på gravpunkten         Safthår under pärltäcket
Välja blandare till köket Ryggradstoner
att skölja bort hjärngrus, fulnitar
och slår i mig som sockerkaka




pilar att svälja,                 månhalvor för svartsoppan
ljudet av penseldrag                 ( att de då var i en bubbla         och det var         bubblor
över bubblan         buktningars skuggning)        
        när man målar såpbubblor




i det hålet        har du sett banden         nattstämd         med borsten krönt med                


allergiframkallande                metaller         ett annat rör sig färgen

tänker du så om dig själv                 slutartiden                 "den scenen"

kommer att skridandet                 stal du prästens stövlar Orgelmusiken

dränker intervjun





Munspel för spöken. Sopor utan påse. Lukten av sårpulver.
en drömd spelning är också en spelning




Framtidens rockmusik kommer att handla om
Turkost glitterläppstift, stulna cyklar och
Fickor av frihet










Fri vers (Modernistisk dikt) av räddare/antenner
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-23 18:51



Bookmark and Share


  räddare/antenner
Flipperspelet
I den inre staden
2022-04-24
  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner