Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnslukad utsikt

Tyngdmoln gråslumrar

Slukar terasser och tak

Pinjenötter göms




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-23 21:17



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Molnslukad"
Häftigt nyord.

Tillvarons grå
men därinunder
spirar undret.
2022-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP