Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt Är Energi


Jag är du och du är jag,
bara av ett annat slag
i form av energi.
Du står under köttets lag,
sinnenas alla behag.
Dem låter jag bli.

Vaknar sakta dag för dag,
möter alltid ett nytt jag,
En annan du och vi.
Drar in djupa andetag...
känner inget obehag.
Allt är harmoni.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-24 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP