Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


LÄNGTAN

Min kropp värker ibland

men den fungerar

jag sov uselt i natt

men jag vaknade på morgonen

mitt bankkonto är inte sprängfyllt

men jag kan äta mig mätt

jag har inte allt jag vill ha

men jag har det jag behöver

mitt liv är inte lätt

har aldrig varit det

men jag har nära och kära

och ett par vänner

som lyser upp mitt liv

det är jag tacksam för

 

 

anits 24 april 2022




Fri vers av anits VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-24 09:01



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fint skildrat, det är i det lilla man hittar meningen med livet...
2022-05-01

  Eva Helene VIP
Att inte ha för stora krav på tillvaron, det är klokt. Fint detta.
2022-04-29

  Anya VIP
Att känna tacksamhet över det man har är stort. Tack för att du påminner.
2022-04-25

  ULJO
..........och en bänk i parken
2022-04-25

  Niliboy
Ja vi får kämpa, å ibland är det ju fint!
2022-04-24

  karenina VIP
Tacksamhet för den man är och det man har, det är en stor själslig rikedom. Tycker om din text
2022-04-24

  stormengudrun VIP
Ett hopp mitt i allt:-) Hoppfullt!
2022-04-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP